Skip to content
Back to Recipes

Kaszinótojás

Kaszinótojás

Ingredients (12 people):

  • 6 keményre főtt tojás
  • 55 g majonéz
  • 10 ml dijoni mustár
  • só és bors ízlés szerint
  • Varációk egy témára
  • Hagyományos
  • 5 ml csípős szósz
  • füstölt paprika
  • Füstölt lazacos
  • 40 g füstölt lazac
  • 30 g tejföl
  • 10 ml kapribogyó, a levével
  • 10 ml vöröshagyma
  • 5 ml friss kapor
  • Csípős kolbászos
  • 60 g főtt kolbász
  • 5 ml szárított korianderlevél
  • 2 ml kömény
  • 1 ml chilipaprika
  • 1 kifacsart lime leve

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 0 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • A tojásokat hosszában félbevágjuk, és a sárgáját kanalazzuk a Magas Turbóaprítóba.

  • Adjuk hozzá a majonézt, a mustárt, a sót, a borsot és az ízlés szerinti hozzávalókat, mindent a Magas Turbóaprítóba. Fedjük le, és húzzuk meg a zsinórt, amíg simára nem keveredik.

  • A Multi Adagolókanál segítségével kanalazzuk ki a tojássárgája keveréket, és töltsük a főtt tojásfehérjébe, egészen addig, amíg az összessel készen nem vagyunk.

  • Díszítsük az ízlés szerinti feltétekkel.

Additional Note:

Tipp: Attól függően, hogy melyik variációt választod, tegyél félre néhány hozzávalót a díszítéshez (füstölt paprika, friss kapor vagy főtt kolbász).